Nyhetsbrev

  Spara pengar och kunna Investera pengar
  Vill ditt företag synas här
  Vill ditt företag synas här

  12 bästa villaförsäkringar

  Lägga lite tid på att hitta den bästa villaförsäkringen kan oftast spara dig på tid och pengar i det långa loppet. En villaförsäkring kan skilja sig något enormt från försäkringsbolag till försäkringsbolag. Det är därför vi tycker att det är extra viktigt att hitta den rätta som passar just dig! Säker du en villaförsäkring eller en hemförsäkring eller kanske en kombinerad villa- och hemförsäkring? Nedan här har vi rangordnat dem bästa villaförsäkringarna enligt oss. 

  Villaförsäkringar i listform

  1
  bästa försäkringsbolag folksam
  5/5

  Folksam erbjuder enligt oss den bästa Villaförsäkringen. Folksam erbjuder  3 olika paket på deras försäkring, Bas, Mellan och Stor. Dessa olika paket beror på vad du har i hemmet och såvida hur mycket du vill försäkra det till.

  2
  4.6/5

  ICA Försäkring erbjuder 2 olika paket av Villaförsäkring, ICA Bas samt ICA Plus Försäkring. ICA Försäkring har en självrisk på 1500kr som gäller för både byggnaden och lösöre. ICA Försäkringar har enligt oss många fördelar i och med att dem är en bank och mataffär.

  3
  4.4/5

  If Försäkring är ett av Sveriges populäraste försäkringsbolag. If Försäkring erbjuder bland annat 3 olika försäkringsdelar, där man kan välja vilken grundsjälvrisk du vill ha för både byggnaden och lösöre. If Försäkringar erbjuder även ett självriskkonto där man kan spara ihop pengar för varje skadefritt år man har haft.

  4
  4.1/5

  Moderna Försäkringar erbjuder 3 olika paket på deras villaförsäkring Grundskydd, Medium och Large. I alla 3 paket ingår reseskydd upp till 60 dagar. Ersätter cykelstölder upp till 50 000 kr. Samlar du dina försäkringar kan du spara upp till 20% på din premie.

  5
  3.9/5

  I Länsförsäkringars villaförsäkring igår en kombinerad villa- och hemförsäkring med skydd för ditt hus, dina saker där i samt tomten huset står på. I försäkring igår bland annat skydd för id-stölder och reseskydd i 45 dagar.

  6
  3.85/5

  Tre Kronor villaförsäkring sköts via Swedbank/ Sparbankerna och har 2 olika paket standardpaketet samt Plus. I villaförsäkringen igår bland annat stöld utanför hemmet, omfattande reseförsäkring och mobbningsskydd för barn och unga. 

  7
  3.8/5

  Trygg Hansas Villaförsäkring har en bred villaförsäkring med val till tillägg. I försäkringen ingår bland annat reseförsäkring, överfallsskydd samt brand/vattenskador. Möjlighet för en drulleförsäkring som täcker lösöre.

  8
  3.7/5

  Dina Försäkringars villaförsäkring erbjuder val för utökat tillägg. I Dina Försäkringars villaförsäkrnig erbjuds sydd för ditt hus, lösören i huset samt samt tomten. Försäkringen är en kombinerad hem- och villaförsäkring.

  9
  3.7/5

  Aktsam villaförsäkring är en kombinerad hem- och villaförsäkring, som erbjuder skydd för dig, din villa dina lösören samt din tomt. Försäkringen täcker även bland annat reseskydd, stöld, läckage. Aktsam anses vara en av dem billigare försäkringarna.

  10
  5/5

  Gjensidige Försäkring erbjuder 3 olika nivåer av hemförsäkring, Grund, Tillägg byggnad och Tillägg villahem. Grundnivån är en kombinerad villa- och hemförsäkring. Gjensidige erbjuder bland annat en låg självrisk, anpassade tillägsförsäkringar samt 60 dagar reseförsäkring

  11
  5/5

  WaterCircles försäkring för hemmet finns i 2 paket, villaförsäkring och villahemförsäkring (Supervilla). Villaförsäkringen täcker edast för villan medas villahemförsäkringen täcker även lösöre. Båda försäkringarna täcker bland annat brand, stäld och läckage.

  12
  5/5

  SafeTown försäkring erbjuder 2 olika paket av försäkringar, en villaförsäkring (Supervilla) och en villahemförsäkring (Superhem). Villaförsäkringen täcker endast tomt och hus medan villahemförsäkringen täcker för dig, tometn, huset och lösöre.

  En Villaförsäkring är bra att teckna vid köp av en bostad ifall olyckan skulle komma fram.

  Villaförsäkring blandas ofta ihop med hemförsäkring. Skillnaderna mellan en hemförsäkring och en villaförsäkring är att hemförsäkringen endast täcker för tomt och hus medan en hemförsäkring även täcker för dig som person och lösöre (allt flyttbart i huset).