Försäkring Privatekonomi Reviews Spara
Photo of author

Prenumerera på fastighetsskötare och få bland annat låsservice 24/7

låsservice

Snabb låsservice då du tappat nyckeln

Alla råkar ut för det någon gång. Nyckeln finns ingenstans, reservnyckeln är inlåst hos en vän som råkar vara bortrest och du ska hinna med bussen om en halvtimme. Oavsett anledning, behöver du snabbt låsservice. Vem ringer du? Det allra bästa är att ha en pålitlig firma som du kan ringa 24/7, för alla tänkbara ärenden. Ett alternativ är HemGaranti som du ansluter dig till på förhand.

Vad är HemGaranti?

Från HemGaranti får anslutna kunder bland annat låsservice 24/7. Om värmepumpen lägger av eller du kommer hem till ett översvämmat badrum får du också hjälp omedelbart. Du ansluter dig enkelt på hemsidan och när problem uppstår ringer du direkt HemGaranti istället för att börja leta hantverkare. Månadsavgiften täcker utgifterna, lite som en försäkring utan självrisk. Men HemGaranti sköter också beställning av tjänster och fakturor.

Tappat hemnyckeln

När du till exempel har tappat hemnyckeln och har bråttom är det inte frestande att börja googla låsservice. Att hitta en låssmed som har jour 24/7 tar mycket av din dyrbara tid. Dessutom vill du veta att hantverkaren du anlitar är både pålitlig och professionell. Är du ansluten till HemGaranti ringer du bara ett kort samtal och får snabbt till exempel låsservice 24/7.

Pålitliga entreprenörer

En av de största fördelarna med HemGaranti är faktiskt att slippa leta entreprenör själv. Om du någon gång har använt din hemförsäkring vet du säkert att du både kan få anlita någon för att lösa problemet och betala fakturan själv. Först efter det kan du få tillbaka pengar på hemförsäkringen. HemGaranti har på förhand valt ut samarbetspartners som de kontaktar åt dig genast då behovet av hjälp uppstår.

Allt i ett

Hemmets viktigaste funktioner kan alla ingå i hemgarantin. Du kan alltså få hjälp av låssmed, fastighetsskötare, rörmokare, elektriker med flera. Men allt-i-ett-servicen betyder också att du får allt skött med ett enda telefonsamtal. När du har ringt och berättat om ditt akuta hjälpbehov kommer du som ansluten kund att få släppa ansvaret. Du slipper jämföra tjänster, kontakta experter, göra upp avtal och betala fakturorna.

Låga kostnader

Även om du betalar en fast summa i månaden för tjänsten behöver det inte bli dyrare än att själv anlita hjälp då behovet uppstår. Många kunder och flera samarbetspartners gör att HemGaranti kan ha förmånliga avtal med sina entreprenörer. Har du otur och behöver akut hjälp flera gånger kan du till och med komma billigare undan än om du köpte tjänsterna skilt för sig.

Många bra orsaker att ansluta sig

Trygghet är givetvis något ovärderligt. Och med en prenumerationstjänst på en fastighetsskötare som har jour 24/7 kan du verkligen känna dig trygg. Men du kan också utnyttja ett större företags möjligheter att pressa priser och därmed få servicen billigare. HemGaranti fungerar lite som om alla i grannskapet skulle anställa en gemensam rörmokare istället för varsin. Alla betalar lite men tjänsten är värd mycket mera.

Största fördelen

En av de största fördelarna är ändå enkelheten. Alla som har varit med om exempelvis en borttappad nyckel vet hur stressande det är att först ringa runt till alla du blir försenad till. Sedan ska du kontakta låssmeder, hitta någon som har jour, jämföra priser och så vidare. Tänk att få huvudproblemet löst med ett enda samtal och bara få släppa problemet efter det. Dygnet runt.

Jourtjänst för villaägare

HemGaranti har flertalet tjänster i sin ägo och vem önskar inte Jourtjänst för villaägare, Vatten och avlopps jour eller varför inte prenumerera på en fastighetskötare som hjälper dig dygnet runt, med exempelvis elfel.