Plåtskylt till väg, dörr och brevlåda

-

Plåtskylt

Du kan göra din egen design på skylt. En plåtskylt kan du exempelvis sätta upp på din husvägg. Där kan vara ditt husnummer, ditt efternamn och dylikt. Du kan också göra en varningsskylt, som varnar för din hund. Då kan du sätta en bild på din hund på skylten och därtill skriva en egen varningstext. På detta sätt får du en personlig skylt.

plåtskylt

Olika skyltar

Du kan beställa endera en plåtskylt eller en akrylskylt. Plåtskyltarna kan vara i olika storlekar och du sätter fast dem med det dubbelsidiga tejpen som sitter på baksidan. Akrylskyltarna kommer med upphängningsdistanser i rostfritt stål. Dessa skyltar kan du hänga både inne och ute. Du får närmare bestämt designa helt hur du vill att skylten ska se ut och hur stor den ska vara.

Akrylskyltar

Det kan ofta vara svårt att hitta en skylt som visar just det du är ute efter. Med din egen design på skylt får du precis en sådan skylt som du vill ha. En akrylskylt är lite mera lyxig och exklusiv. De har fina rostfria upphängningsdistanser och ger ett proffsigt intryck. Med det verktyg som finns på vår hemsida får du därmed göra din egen design.

- Advertisement -

Brevlådan

Du kan också göra en egen designad skylt för din brevlåda. Det går så enkelt att designa dessa skyltar, att du kan således byta skylten på postlådan hur ofta som helt. En snygg skylt med vackra sommarblommor kan du ha till midsommar. Till julen kan du välja att sätta en skylt där jultomten kommer med julklappssäcken. Det finns flera olika anledningar att byta ut skylten till en ny.

Fastighetsboxar

Fastighetsboxar för olika husbolag kan se ut lite hur som helst. De kan vara mycket stora med många postboxar, eller däremot mindre för mindre fastigheter. De tål att stå ute, men kan också lika bra vara inne i huset. De skilda boxarna för varje lägenhet kan vara mindre eller större. Det går också att få dem i flera kulörer. Boxarna har även elektroniska lås.

Frakt och leverans

Då du handlar över 100 kr, får du ditt paket fraktfritt till din närmaste postutlämningskontor. Om beställningen däremot är under 100 kr, kommer det dessutom en fraktkostnad på 49 kr till slutsumman. Du kan därtill också välja hemleverans, som då kostar 99 kr. Då du beställer en fastighetsbox, kommer det dessutom till en frakt för den. Storleken på den beror sedan på hur stor boxen är.

Bästa pris och högst kvalitet

Du får alltid det bästa priset, eftersom vi säljer direkt till dig, således utan några mellanhänder. Du har alltid därmed direkt kontakt till oss och vi ser alltid till att alla produkter är av högsta kvalitet. Alla postlådor tillverkar vi i varmgalvaniserad tjock plåt. Vi pulverlackar dem sedan i den färg du vill ha. Det finns därmed flera kulörer att välja mellan.

Vi på Flexbox.se är certifierade av Trygg E-handel. Trygg E-handel ser därmed till att skydda konsumenten, då du handlar på nätet. Det är således bara stabila och helt seriösa nätbutiker som kan få detta certifikat av Trygg E-handeln. Eftersom vi har detta certifikat, betyder det alltså att du kan vara helt trygg och lugn med att handla våra produkter via vår nätbutik.

Vad är Flexbox brevlådor?

Flexbox brevlådor är ett svenskt familjeföretag som tillverkar postlösningar. Deras brevlåda passar oftast estetiskt bra för alla typer av bebyggelser och är packade med olika funktioner och den senaste tekniken. Under de senaste åren har deras produkt blivit alltmer populärt i Europa. Men vad är det som gör deras produkt speciella? I den här artikeln har vi sammanfattat allt du behöver veta om deras produkt.

Det är fullt möjligt att sätta en personlig prägel på deras produkter. Till exempel ingår det en exklusiv skylt som du kan designa själv för att förändra utseendet på postlådan. Dessutom har de en trendig design och kommer i olika modeller och kulörer. I överlag är det en stabil postlåda som klarar av de tuffaste förhållanden och klimaten och passar för alla typer av bebyggelser.

Läs mer om Flexbox brevlådor

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments