Om oss på Under30.se

Här är vi Fabian och Sofie som driver Under30.se

Vi startade webbplatsen för över tio år sedan med ett sätt att uppmuntra andra som också ville leva en enkel, sparsam livsstil, med möjlighet att kunna investera. Kunna få en överblick av sin personliga ekonomi och med råd också kunna leva ut sina drömmar ibland.

Du hittar massor av bra pengarsparande tips, enkla levande idéer och MER här !!

Hur det hela började?

När jag började mitt vuxna liv var vi båda nyfikna på pengar och hur det fungerade med privatekonomin. Det är ingen hemlighet att vi inte började leva som vi kanske gör idag.

Både min man och jag har kämpat för att krypa ut ur en skuldgrop.

 

Mer om oss på under30, Den tuffa tiden med ständig ångest.

Jag vet exakt hur det känns att krypa varje gång telefonen ringer eftersom sannolikheten för att det är kronofogden är så hög, du vet att det verkligen är enda gången din telefon ringer. Posten hamnar i högar och du orkar inte öppna den på grund av alla betalningspåminnelser och kravbrev.

Jag brukade stänga av min ringsignal, bara så att jag kunde gå en hel dag utan att bli påmind om att jag hade fått mig in i vad jag tyckte var en fullständig och helt hopplös situation. Vi vidtog några drastiska åtgärder för att komma ur vår skuld, rädda vårt hem från utmåtnong och ändra vårt förhållande till pengar.

 

Råd om oss på under30, Ta kontroll över ditt liv och din ekonomi.

Sedan dess upptäckte jag att jag har mycket mer kontroll över mitt eget liv än jag någonsin gjorde innan jag valde att leva medvetet. Jag söker och lär mig ständigt nya sätt att uppleva ekonomisk frihet. Viktigast av allt hittade jag andra som letade efter en väg ut ur sina situationer som också valt att följa med mig på den här resan och jag kan inte uttrycka hur tacksam jag är för var och en av er som har varit med oss genom allt.

Jag brinner för ett par saker – Min familj, att lära mig att leva på mindre och hjälpa andra att göra detsamma.

Om du har en fråga är du välkommen att höra av dig.

Jag ÄLSKAR att höra från mina vänner !!

Mvh

Sofie