Företagsbank

Vilken företagsbank passar dig bäst?

Det är inte alltid lätt att hitta den bästa företagsbanken som passar dig och ditt företag. Vid ett val av bank måste man fundera på vad exakt du ska ha banken till är det betalning i butik är det många internationella affärer osv. Genom att hitta den bästa banken kan du spara enormt mycket pengar årligen. Vi hjälper dig att rangordna enligt oss dem bästa företagsbankerna på marknaden.

1
5/5

Enligt Under30 tycker vi att den nya banken Revolut är den bästa företagsbanken på marknaden. Spara onödiga kostnader från dåliga växlingskurser och avgifter som ofta tillkommer vi traditionella banker. Revolut Företagskonto kan du skapa gratis!

2
4.6/5

SEB erbjuder 2 olika företagspaket, Enkla Firman och Företagspaketet. SEB Företagsbank erbjuder dem viktigaste banktjänsterna (Företagskort, swish, bankid osv) till ditt företag. SEB erbjuder bra erbjudanden för sina företagskunder. Svenska Enskilda Banken erbjuder 1 år gratis därefter kostar enkla paketet 95kr/ månad.

3
Länsförsäkringar villaförsäkring
4.2/5

Länsförsäkringar erbjuder bland annat insättningsgaranti vid exempelvis en konkurs. Utöver det erbjuder Länsförsäkringar erbjuder också ett kreditkort till ditt företagskonto som man enkelt kan komma åt via Bankid. Länsförsäkringars baspaket kostar 100kr/ månad, läs mer om baspaketet!

4
Danske Bank Under 30
4.1/5

Danske Bank för företag erbjuder 3 olika företagspaket, för enskilda firmor, en för mindre verksamheter och en för större verksamheter. Hitta rätt företagskonto för ditt företag. Som företagskund hos Danske Bank har du tillgång till bland annat Apple Pay, råd och vägledning för viktiga situationer. Pris på företagskonto hos Danske Bank är från 69kr/ månad.

5
Swedbank Under30
3.9/5

Som företagskund hos Swedbank erbjuds man 3 olika företagspaket att välja mellan, Bas, Plus och Bokför. I företagspaketen ingår bland annat internetbank, företagsförsäkring via Tre Kronor försäkring samt Apple Pay. Ett företagskonto på Swedbank kostar från 75kr / månad.

6
Nordea Företagsbank
3.8/5

Nordea erbjuder dig som företagskund 2 olika företagspaket att välja emellan, Start och Plus. I Nordeas företagspaket ingår bland annat internetbank, företagskort och sparkonton som man får axess till via Bankid. Företagskonto hos Nordea kostar 65kr/ månad.

7
Handelsbanken företagsbank
3.7/5

Handelsbanken erbjuder dig som företagskund 2 olika företagspaket att välja emellan, Egen Firma samt Företagspaketet. I Handelsbankens företagspaket ingår bland annat internetbank, affärskonto, affärskort Business Card och Personlig bankkontakt. Handelsbankens företagskonto kostar 50kr /månad (kostnader tillkommer för transaktioner).

8
3.6/5

Svea Ekonomi erbjuder dig som företagskund 2 olika företagspaket att välja emellan Bas och Växa. I Sveas företagspaket igår bland annat konto med kredit, kreditkort, sparkonto med ränta och tillgång till en personlig kontakt. Du har inte heller någon bindningstid och kan avsluta företagskontot när du vill. Sveas baspris för ett företagskonto är 95kr/ månad.

Varför är det viktigt att vara noggrann vid val av företagskonto? Det är superviktigt att hitta den bästa företagsbanken för dig och ditt företag. Med rätt företagsbank kommer du och/ eller ditt företag spara massvis med pengar årligen. Att välja bank är nästan som att prova kläder, man måste hitta rätt storlek för att det ska vara bekvämt. Med det menar jag att beroende på vad ditt företag sysslar med och hur er affärsmodell ser ut så måste ni hitta den företagsbanken som passar dig bäst. Exempelvis om du jobbar väldigt mycket med internationella affärer är oftast valutaomväxling en viktig aspekt för dig. 

Vilka banker har företagskonto? Inte alla banker har företagskonton eller privatkonto för den delen heller. Det finns idag många banker som har ansökt om att bli bank men som istället bara fokuserar på lån mm. Dem vanligaste företagsbankerna är Nordea företagskonto, Swedbank företagskonto och SEB företagskonto.  

Vad kostar ett företagskonto? Ett företagskonto varierar väldigt mycket beroende på bank. Men som baspaket kan man räkna på mellan 600kr – 1600kr / år.

(Visited 822 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close