FörsäkringPrivatekonomiReviews
Photo of author

En perfekt jourtjänst villaägare kommer att älska

jourtjänst för villaägare

 

Behöver du en jourtjänst villaägare?

Ibland är olyckan framme och då behövs det en hantverkare omedelbart! För självklart händer olyckorna när du behöver el, vatten och värme som mest. Då du anlitar en jourtjänst villaägare behöver du inte längre oroa dig över att anlita hantverkare för akuta problem och inte heller ta hand om pappersarbetet. Samt att med en jourservice slipper du de dyra oväntade fakturorna!

Alltid redo att hjälpa

Visst skulle det kännas tryggt att veta att en behörig hantverkare alltid finns till hands? Med jourtjänst villaägare får du den tryggheten! För en liten summa per månad kan du som villaägare slappna av i vetskapen att en elektriker, rörmokare eller hantverkare alltid finns ett samtal bort. Se över vilken hem garanti du kan få redan nu! Du har inget att förlora.

Endast behöriga och kunniga hantverkare

Ditt hem är din oas och du vill gärna att allt fungerar som det ska. Både för bekvämlighetens skull men även av säkerhetsskäl. Om det skulle vara så att elen helt plötsligt slutar fungera kan du enkelt kontakta jourservice som snabbt skickar ut en elektriker för att ta hand om problemet. En hem garanti som fungerar perfekt och precis som den ska!

Ogillar du pappersarbete?

Då du anlitar en jourtjänst villaägare slipper du ta hand om offerter och fakturor själv. Allt du själv behöver göra är att lägga in den månatliga betalningen på autogiro. Efter det kan du slappna av med vetskapen att du har gjort din del. Om olyckan sedan skulle vara framme behöver du endast ringa ett enda samtal för att lösa problemet. Hur enkelt som helst!

Även arbeten som inte är akuta

Även om det som behövs åtgärdas inte är akut täcks det av tjänsten. Men du får då avtala dag och tid som passar bra för båda parter. Eftersom du även i detta läge slipper kontakta diverse olika hantverkare, ta in offerter och sedan hoppas på det bästa. Är det ett mycket enklare och bekvämare sätt än det traditionella. Gör livet enklare för dig och din familj!

Garanti på arbetet

Eftersom denna tjänst är seriös och alla hantverkare redan har blivit ordentligt kontrollerade behöver du själv inte göra några efterforskningar. Du kan lita på att arbetet utförs korrekt och kommer fungera ordentligt. Men om det skulle vara så att samma problem uppstår inom kort tid, täcks det självklart av garantin som erbjuds. Utan att du själv behöver anstränga dig. Ett enda samtal räcker!

Gör livet lättare med ett enda abonnemang

Du har säkerligen haft problem men både det ena och det andra hemma. Om det inte är elen så är det vattnet eller avloppet som stökar. Även nyare hus kommer med sina egna problem. Och oftast efter att garantin har gått ut. I dessa lägen har du själv fått söka efter en hantverkare, ta in offerter och sedan ta hand om fakturan.

Med denna praktiska tjänst behöver du själv inte slösa bort din dyrbara tid. Oavsett vad det är för problem som uppstår finns hjälpen endast ett samtal bort dag som natt. Glöm timmar av efterforskningar, sökningar och genomgångar av olika offerter. Glöm oron som sätter in precis innan fakturan anländer. Gör livet enklare och skapa ditt abonnemang redan idag. Du kommer inte att ångra dig!

Läs om HemGarantis Låsservice 24/7