Allt du behöver veta om flexbox brevlådor och deras produkter

-

Vad är Flexbox brevlådor?

Flexbox brevlådor är ett svenskt familjeföretag som tillverkar postlösningar. Flexbox brevlåda passar oftast estetiskt bra för alla typer av bebyggelser och är packade med olika funktioner och den senaste tekniken. Under de senaste åren har deras produkt blivit alltmer populärt i Europa. Men vad är det som gör deras produkt speciella? I den här artikeln har vi sammanfattat allt du behöver veta om deras produkt.

Vad har de för typer utav brevlådor?

Deras postlådor har en funktionella design och smarta funktioner. Bland annat säljer flexbox brevlådor olika låsbara modeller. Dessa modeller har ett kraftigt lås, vilket tillåter dig att själv bestämma om du vill ha postlådan olåst eller låst. De säljer även säkerhetsklassade paketpostlådor. Deras paketpostlåda möjliggör för brevbäraren att lämna ditt paket direkt i brevlådan – så att du slipper körarna på utlämningsställen.

Vilken design har postlådorna?

Deras brevlådor är tillverkade i material som är anpassade för det svenska klimatet. Bland annat är Flexbox brevlåda och paketpostlåda tillverkade i en kraftig varmgalvaniserad stålplåt som har pulverlackats med färg. De finns i olika kulörer, alltifrån blått till svart. Dessutom har de modeller i olika storlekar, såsom en mellanstor variant som rymmer några dagars post och en större modeller där du kan förvara flera veckors post.

- Advertisement -

Är deras brevlådor säkra?

Företaget har i dag sålt över 300.000 enheter på den Europeiska marknaden och deras produkter kan räknas som väldigt säkra. Till exempel är deras paketpostlådor säkerhetsklassade och konstruerade med ett separat förvaringsutrymme för dina paket, vilket ökar säkerheten. Dessutom är själva ställningen väldigt robust. Bland annat gjuts hörnstolparna till flexbox postlådor ner i marken. Detta leder till att postlådan får både en säker och stabil förankring.

Vad är det som gör deras postlådor unika?

Till skillnad mot andra konkurrenter så håller produkterna i överlag ett väldigt hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris. Men i största grad är de unika för att det går att sätta en personlig prägel på produkten. Kunderna får en exklusiv skylt som kan skjutas in i själva skyltfacket. Denna skylten kan du själv designa och byta ut för att förändra utseendet på postlådan – hur kul är inte det?

Vad är fördelarna med flexbox brevlådor?

Den främsta fördelen är att de säljer brevlådor till bra priser med hög kvalitet. Genom att sälja utan mellanhänder och direkt på deras hemsida så slipper kunderna mellanhänder som tar obskyra priser. Dessutom är de tillverkade i ett material som är lämpligt för det svenska materialet och företaget erbjuder tre års garanti för kunder.

Sist men inte minst är det enkelt att sätta en personlig prägel på produkterna.

Sammanfattning av postlådorna

Flexbox brevlådor är tillverkade i Sverige utav ett svenskt familjeföretag. Företaget erbjuder en rad utav innovativa produkter, alltifrån brevlådor till säkerhetsklassade paketpostlådor som är speciellt konstruerade för att förvara dina paket från brevbäraren.Alla produkter har ett konkurrenskraftigt pris och håller en hög kvalitet. Bland annat för att de är tillverkade utav kraftig varmgalvaniserad och pulverlackad stålplåt, som passar bra för det svenska klimatet.

Personlig prägling

Det är fullt möjligt att sätta en personlig prägel på deras produkter. Till exempel ingår det en exklusiv skylt som du kan designa själv för att förändra utseendet på postlådan. Dessutom har de en trendig design och kommer i olika modeller och kulörer. I överlag är det en stabil postlåda som klarar av de tuffaste förhållanden och klimaten och passar för alla typer av bebyggelser.

Mer om Flexboxs produkter

Mer om flexboxs produkter kan ni läsa i vår artiklar om deras Plåtskyltar som du kan designa i den egen design. Tänk att även kunna sätta en snygg plåtskylt på dörren eller varför inte en vägskylt som kanske varnar för lekande barn ute vid vägen som en säkerhetsåtgärd.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments